topp oppkobling nettsteder anmeldelser VMworld – TechTalk: vSAN og virtuell lagring

For de fleste er serveren allerede en virtualisert tjeneste - nå står lagring for tur. Vi har pratet med Sheldon D'Paiva i VMware.

dating-nettsteder gratis windsor topp 20 dating nettsteder 2013 [ITpro.no / Barcelona] Vi er på VMworld i Barcelona, og har fått prate med Sheldon D’Paiva, Director of Product Marketing hos VMware. 

ftm oppkobling app D’Paiva kommer fra end-user computing hos VMware, men tok over som Director of Product Marketing hos VMware for to år siden – og har solid bakgrunn innen lagring.

ikke bare venner, men ikke dating  

Lagring? La oss begynne der. Hva er siste nytt innen lagring sett fra VMwares øyne?

foreningen dating Ta for eksempel innen hyperkonvergerte datasentre hvor vi leverer vSAN (virtualisert lagring) og har i dag mer enn 15-tusen kunder som benytter denne løsningen.

online dating for utlendinger i korea Slik jeg ser det, så er det den eneste hybride lagringsløsningen som gir deg tilgang til et konsistent arbeidsmiljø – enten du velger å kjøre det i ditt eget datasenter, eller du velger å kjøre det i public cloud.

cs gå matchmaking uavgjort

toronto dating flekker christian dating-nettsteder i thailand Er denne ene måten å administrere vSAN på det som får kunden til å velge vSAN?

russisk dating nettsted bilder mislykkes Det er nok én av fordelene men en av de andre godene er at en hyperkonvergert struktur simplifiserer administrasjon langt mer enn hva virtualisering gjorde tidligere. Du trenger ikke å være eller leie inn en lagringsekspert eller andre tredjepartseksperter, du trenger en virtualiseringsadministrator som forstår virtualiseringsteknologi.

planeten rock dating kode online dating risiko farene dating svindleren irina fra russland Så det er et kostnadsspørsmål?

brødre og søstre kastet dating Du kan nok si at kostnad er en del av dette, eventuelt en annen måte å si det på.

egenskapen brødre dating dating lover i colorado Forenklet administrasjon og simplere implementasjon er en stor gevinst for bedriften og gjerne de ansatte.
– Sheldon D’Paiva

15 år gammel gutt dating 13 år gamle Forenklet administrasjon og simplere implementasjon er en stor gevinst for bedriften og gjerne de ansatte, som nå får frigjort tiden til å videreutvikle virksomheten i stedet for å administrere lagring slik de tradisjonelt har gjort.

gode dating nettsteder i pune Samtidig er en vSAN en flott plattform for bedrifter som ønsker å kjøre applikasjoner som Exchange, Docker, Kubernetes eller Oracle. Det er én implementasjon og du er klar for å installere applikasjonen du ønsker å kjøre på dette.

dating byråer bortkastet tid Ta for eksempel hyperkonvergerte datasentre som består av compute, nettverk og lagring – ønsker du å legge til ytterligere ressurser er det gjort på minutter å utvide kapasiteten til lagring, prosessering eller nettverk. Slik kan applikasjoner som kjører på vSAN skaleres langt raskere og smidigere enn tidligere løsninger tillot.

vancouver canada dating nettsteder

lav standard dating dating karbon Så det er on-prem løsninger som er tingen?

bør du gi din navnet online dating For noen, men vi har en løsning som vi er veldig spent på som heter VMware Site Recovery for VMware Cloud on AWS. Det gjør at kunden kan ha en disaster recovery service i skyen. Det vil si, har kunden en on-prem datasenter-løsning og ikke ønsker å investere i en sekundær lokasjon for recovery, backup eller tilgjengelighet, men like fult har behov for en sekundær site, vil dette være en super løsning for problemet.

online dating tall- eller først indiske damer datingside aspergers dating umulig Okei?

min beste venn begynner dating Det løsningen gjør er at den replikerer datasenteret ditt til AWS, og dersom produksjonsmiljøet ditt går ned, kan du automatisere en failover. Selvsagt, du kan gjøre dette manuelt, men du ønsker gjerne å redusere nedetiden og da vil automatisering typisk være redningen.

underskriver du re dating en egoistisk mann Et annet scenarioer er planlagte vedlikeholdsvinduer hvor du tar ned tjenestene on-prem for å drive vedlikehold eller oppdatering av enten maskinvare eller infrastrukturen din. I slike tilfeller kan løsningen i AWS ta over for denne perioden.

dating saker broward county Selvsagt, dette er jo en migreringsmulighet, men dette er også et kostnadsspørsmål. Det er ikke alltid lønnsomt å kjøre i skyen hvis du har midlene i datasenteret ditt, men det er en fantastisk løsning for å sikre tilgjengelighet ved uhell samt vedlikehold.

gratis gotisk dating nettsteder Det kommer en promotion demo for denne tjenesten og du kan registrere deg for tilgang på tjenesten (les mer om promotion hva teknikker gjør relativ datering brukes til å plassere fossiler på plass i geologisk tid).

bør jeg koble opp med en yngre fyr

hva er det som dating en bipolar jente leo kvinne dating steinbukken mann Først serverne, nå lagring. Vil du si at virtualisert lagring er den neste, store greien i datasenteret?

internett dating tips og råd Virtualisering har så langt kommet i bølger. Som du nevner så var det først serverne som ble virtualisert. Det vSAN gjør nå er å virtualisere lagring. Det neste bransjen ser for seg er nettverksvirtualisering.

rainbow homo christian dating Virtualisering gir først og fremst en mer agil tilnærming til utnyttelse av maskinvaren, og med så hurtige oppdateringer og forandringer som skjer i dagens IT-marked er dette noe som kan bety vinn eller forsvinn for mange selskaper.

gratis psykisk utviklingshemmede dating I stedet for å vedlikeholde eksisterende servere og applikasjoner så kan man starte opp en ny installasjon eller implementasjon av en nyere utgave av applikasjonen for så å slå av den gamle. Denne måten å utvikle tjenester på gir et helt nytt mulighetsrom for alle virksomheter, men muligens telecom er blant dem som vil ha størst nytte av av denne typen virtualisering hvor veksten er ventet å være signifikant med utbyggingen av 5G-nettet.

metoder for dating graviditet er det noen gode dating nettsteder der ute Redaksjonen ønsker å takke Sheldon for intervjuet under VMworld Europe.

internett dating winnipeg Følg ITpro.no gjennom uken for flere nyheter fra VMworld Europe

god døråpner for online dating meldinger Red; T&E er dekket av VMware

Kommentarer