matchmaking online i tamil Logitech satser vertikalt – lanserer MX VERTICAL

Logitech satser vertikalt – lanserer MX VERTICAL

MX VERTICAL reduserer presset på håndleddet og slitasje på armen uten å redusere produktiviteten

detroit singler matchmaking I en pressemelding annonserer Logitech sin nye satsning innen ergonomiske HID enheter – MX VERTICAL

40 år gammel mann dating Med gårsdagens annonsering slipper Logitech en mus med forskningsdrevet ergonomisk design som ivaretar ytelsen til Logitechs flaggskip-serie MX. MX VERTICAL er designet for å minske slitasje på armen og redusere trykket på håndleddet, med sin spesielle 57 graders vinkel. I følge selskapet er formen optimalisert for ergonomisk effekt, uten å gå på bekostning av produktiviteten.

Vitenskapelig utformet

leter etter en mann datingside MX VERTICAL har ved hjelp av vitenskapelige og ergonomiske tester blitt utformet slik at hånden kan hvile i en naturlig håndtrykk-posisjon. Den vertikale vinkelen på 57 grader reduserer muskelaktiviteten med opptil 10 prosent, sammenlignet med en tradisjonell mus, uten å redusere produktiviteten. Musen er designet for å passe mange forskjellige typer hender. Gummioverflaten og plassen for å hvile tommelen sørger for et solid og naturlig grep.

10 ting du bør vite før dating en mann med skjegg

nerd dating irland MX VERTICAL er utstyrt med en 4 000 DPI presisjonssensor, som reduserer håndbevegelsene til en fjerdedel sammenlignet med tradisjonelle muser. Den sørger også for å gjøre brukeren mindre sliten. Hastighetsbryteren gir deg muligheten til raskt å justere DPI-farten og nøyaktigheten til musen, ved hjelp av et enkelt trykk.

Oppladbart batteri

hjernen din på knusk datingtips Det oppladbare batteriet varer inntil fire måneder når det er fulladet. Ett minutts lading gir deg anledning til å bruke musen i tre timer.

beste alternativene til online dating Musen støtter også Logitech Easy-Switch og Logitech Flow slik at du kan bytte mellom to datamaskiner, og til og med kopiere og lime inn bilder, dokumenter og annet innhold mellom dem.

dating rune factory 4 Musen er ventet å koste 1199 kroner og tilgjengelig i butikker i september

Kommentarer