astrosage gratis diagram matchmaking Åpner opp for abonnementsavgift på Facebook-grupper

Åpner opp for abonnementsavgift på Facebook-grupper

Facebook tester nå en funksjon hvor gruppeadministratorer kan kreve betalt av medlemmene for tilgang til eksklusivt innhold.

dating flere partnere fant ut fyren jeg er dating har en kjæreste  – Det handler ikke bare om å tjene penger, men å investere i gruppesamfunnet, sier Alex Deve, som har ansvaret for Facebook Groups.

radioaktivt dating fysikk Han bekrefter at det er gruppeadministratorene selv som har ytret et ønske om å tilby abonnementsløsninger til medlemmene for spesifikt innhold.

Opp til 250 kroner pr måned

gratis seattle online dating I testperioden har Facebook latt spesifikke grupper teste ut funksjonen. Grupper som retter seg mot foreldre, matlaging og hjemmehold har fått muligheten til å ta betalt for eksklusivt innhold.

gratis dating nettsteder surrey Vanlige standard-grupper vil gratis uk mobile dating nettsteder, men gruppeadministratorer vil kunne ha muligheten til å etablere premium under-grupper. Dette blir tilgjengelig som en abonnementstjeneste, hvor månedsprisen kan settes fra $4.99 til $29.90. Facebook tar ikke en del av denne inntekten, men utelukker ikke at de i fremtidig vil ta sin del av kaka.

beste dating tjeneste i san francisco Facebook mener at mange gruppeadministratorer bruker mye tid og dedikasjon i å løfte opp sine samfunn og grupper på Facebook, og at de vil sette pris på å kunne tjene litt penger samtidig.

Bra eller dårlig?

dating nettsteder etter 50 Eksklusivt innhold vil trolig mange brukere sette pris på, og gjør at de føler seg som en del av noe spesielt. Allikevel vil en slik betalingsmur potensielt kunne flytte brukere over i andre gratisgrupper.

gratis nettsted tilfeldig dating Hva tror du? Ville du betalt for å være medlem i en Facebook-gruppe?

Kommentarer