regler om dating på arbeidsplassen Microsoft bygger to nye datasentre i Norge

Microsoft har annonsert sine planer for utvidelse av skyinvesteringer i Europa. Datagiganten skal levere sine skytjenester fra to nye datasentre i Norge.

dating nettsteder southend på havet Microsoft intelligente sky, bestående av Microsoft Azure, Office 365 og Dynamics 365 inntar nå norsk grunn, etter at selskapet har annonsert at de skal bygge to datasentre i Norge. Lokasjonene blir i Stavangerregionen og Oslo.

dating før ekteskapet i islam – Over en milliard kunder verden over benytter Microsofts intelligente sky som plattform for sin virksomhet, sier direktøren for Microsoft Azure, Jason Zander.

last ned gratis online dating nettsteder – Ved å levere Microsofts skytjenester fra nye datasenterregioner i Norge, vil norske virksomheter kunne utnytte skyens skalerbarhet og innovative muligheter, samtidig som de ivaretar sine krav til sikkerhet, personvern og datalagring, fortsetter han.

Milliardavtale med Equinor

Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge og Åshild Hanne Larsen, IT-direktør (CIO) i Equinor inngår en syvårig milliardavtale.

hva er passende alder gapet for dating Samtidig med lanseringen av norske datasentre, har Microsoft gjort en milliardavtale med Equinor, tidligere Statoil.

studenter dating lærere Dette strategiske samarbeidet løper gjennom en syvårig konsum- og utviklingsavtale med verdi på flere hundre millioner dollar.

dating nettsteder for menn – Equinor spiller en sentral rolle for å fremme innovasjon og utvikling av norsk økonomi. Vi er svært stolte over å inngå et samarbeid med Equinor og bidra til deres fremtidige vekst gjennom vår intelligente sky, sier Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

hva betyr dating med jente – Ved å bygge nye datasenterregioner i Norge legger vi til rette for vekst, innovasjon og digital transformasjon av norske virksomheter – enten det er store bedrifter, offentlig sektor eller noen av de 20.000 små og mellomstore bedriftene som sammen skaper Norges fremtid, fortsetter hun.

Stor kompetanse i Norge

dating italienske jente Microsoft har vært tilstede i Norge siden 1990, og har i dag nærmere 600 medarbeidere innen utvikling, salg og markedsføring – i tillegg til et stort partnernettverk med over 1900 partnere.

topp gratis uk oppkobling nettsteder Med den nye investeringen i datasentre, vil Microsoft for første gang kunne levere sin intelligente sky fra datasentre lokalisert i Norge. Dette vil skape økt innovasjon innen energisektoren, offentlig sektor og en rekke andre bransjer og industrier.

spartanske rase dating Verdien av nye datasenterregioner økes også ved at kunder har muligheten til å utnytte hybride skyløsninger med Microsoft Azure Stack – som i dag er tilgjengelige gjennom flere norske tjenestetilbydere. Azure Stack muliggjør bruksscenarioer med unike behov for konnektivitet.

kunal karan kapoor og aakanksha singh dating Microsoft har også lang erfaring med å bistå kunder med håndtering av nye forretningsbehov, og har utviklet strategier for å hjelpe virksomheter med å forberede seg til EUs nye personvernforordning, GDPR.

Microsoft Azure-plattformen har nå 52 ulike regioner verden over.

52 Azure-regioner verden over

dating steder nær gurgaon I løpet av de siste tre årene har antallet dating nettsteder der du kan melding gratis mer enn doblet seg. Med 52 annonserte regioner, har Microsoft Azure flere regioner enn noen annen skyleverandør.

online dating bryte det ut De to nye sentrene i Norge blir selskapets første i Nord-Europa.

ncis abby og mcgee dating Også Office 365 og Dynamics 365 fortsetter å utvide mulighetene for geografisk bestemt datalagring, og har annonsert 18 geografiske regioner. De to produktene er de eneste produktivitets- og forretningsplattformene som kan tilby lagring på så mange ulike lokasjoner. Hver region tilbyr en enhetlig opplevelse, støttet av robuste prosedyrer, systemer og kontrollfunksjoner for å sikre data, og overholde regionale og lokale reguleringer.

Kommentarer