gutt og jente dating dress up spill Ny stuehøyttaler og designkonsept fra Sonos og IKEA

Ny stuehøyttaler og designkonsept fra Sonos og IKEA

Under onsdagens pressekonferanse i San-Fransisco annonserte Sonos en ny lydplanke, designet for stuen

hva gjør åpne tenkende betyr i dating Under en direktesendt presseenkonferanse kunne Sonos sist uke annonsere sitt nyeste lydprodukt, Sonos Beam. I følge selskapet er produktet myntet for det rommet som ofte blir forsømt av andre høyttalerprodusenter – nemlig stuen.

For TV og alt annet

online dating wann erstes dato Med en betydelig reduksjon i størrelse (60% av Playbar) har Sonos likevel fylt høyttaleren med funskjoner som funksjoner, som Airplay 2, Trueplay-lydjustering, Taleforbedring (for krystallklar dialog) og nattmodus. Likevel er det trolig stemmestyring som har fått mest oppmerksomhet i dagene etter lanseringen, hvor Beam blir satt til å slå av-og-på TV apparater og kontrollere de øvrige Sonos produktene du eventuelt måtte ha i hjemmet.

hvit jente dating en indisk mann homofil datingside boston HDMI og fiberadapter

dating aldersgrensen i arkansas For oss i redaksjonen er det likevel at Sonos har byttet ut fiberinganngen, kjent fra Playbar og Playbase, med en HDMI port. Mer spennende er det at Sonos her støtter HDMI-ARC grensesnittet, noe som gjør at dersom du justerer lyden på TV apparatet med din fjernkontroll, vil den heller justere lyden på din Sonos.

du kan koble kinect til en pc

gratis dating i jhb En av de største gevinstene med å implementere en HDMI er dog muligheten for å kunne slå av- og på TV’en fra Sonos Beam via stemmestyring.

dating aunties i tirupathi Verd å nevne er det at Beam leveres med et adapter som lar entusiastene benytte seg av optisk lydkilde, men da på bekostning av HDMI- porten.

Min neste Sonos…

dating app annonsert på pandora …er trolig en hylle fra IKEA!

14 år gammel dating en 16 år gammel yahoo

valentinsdag ideer for noen du nettopp startet dating En dag etter Sonos egen lansering av Beam, presenterte den svenske møbelgiganten IKEA de første tegningene med Sonos i et designkonsept for å integrere lyd i hverdagsobjekter.

kjøtt markedet online dating Selv om det kun er på designstadiet, er det lite som skal overlates til fantasiene når du besøker Sonos sine annullering dating som omtaler samarbeidet med IKEA, og enda mindre når du ser illustasjonsbildene.

online dating i panipat For ordens skyld, Sonos Beam er tilgjengelig for forhåndsbestilling og slippes på markedet 17. juli 2018 til en veiledende pris av 3999,-

Kommentarer