online dating melding mislykkes Microsoft kjøper GitHub

Microsoft kjøper GitHub

Etter noe spekulasjoner og melding på ryktebørsen gikk det fort for storselskapene.

gratis dating online nettsteder i indonesia Etter en tid med rykter, gjorde Microsoft det offentlig at de nå har kjøpt kode-verktøyet GitHub. Selv om kjøpesummen ikke er gjort offentlig, ble GitHub sist verdsatt til nær 2 milliarder dollar, altså et godt stykke under LinkedIn som gikk for svimlende gratis kiwi dating nettsteder.

dating men tar det rolig San-Fransisco baserte GitHub har over lengre tid tapt store summer og har også søkt etter ny CEO I følge vi er offisielt dating ur online viooz

hvordan å dating råd Enkelte har hevdet at dette drar Microsoft tilbake til sin opprinnelse og ytterligere distanserer seg fra den ‘properitære’ Ballmer- perioden til selskapet, kritikere har derimot ytret skepsis til Microsoft sine intensjoner bak oppkjøpet.

jeg er dating noen 14 år eldre enn meg Fakta er derimot at Microsoft sammen med Alphabet (eier av Google) en av de største bidragsyterne til GitHub, og med økt satsning på Linux, vil dette kunne være en måte å dra deler av utviklingen og kodebasen nærmere hovedkvarterets kontroll.

motsetninger tiltrekker online dating Ytterligere informasjon kan leses på Microsoft sin egen alenemødre dating app

Kommentarer