indiana lover kan dateres mindreårige CTEK utvider markedet med elektriske kjøretøy gjennom oppkjøp

CTEK utvider markedet med elektriske kjøretøy gjennom oppkjøp

dating noen som snakker et annet språk CTEK, et ledende globalt merke innen vedlikehold av bilbatterier, har i dag kunngjort oppkjøpet av Chargestorm AB, en markedsledende svensk utvikler av produkter og systemer for ladning av elbiler.

online dating nettsiden gratis Du har garantert sett enhetene, enten du er eier av elektisk kjøredoning eller bare rolig trillet forbi i din dieseldunker: ladestasjoner på kjøpesentre eller borettslag. Sannsynligheten for at du har sett en av kristen mann dating en fraskilt kvinne ladestasjoner er stor hvor de har kunder i alle sektorer, fra kommuner til borettslag.

Utvider fra batteriladere til kjøretøyadere

er chris fortsatt dating rihanna Gjennom oppkjøpet av Chargestorm vil CTEK dermed ha forent de to store svenske produsentene innen vedlikehold- og lading av automotive batterier. CTEK er fra tidligere en ledende produsent innen vedlikehold av bilbatterier og leverer ladere til noen av verdens mest anerkjente produsenter, blant annet Audi, Bentley, BMW, Corvette, Ferrari, Jaguar, Maserati, McLaren, Mercedes, Porsche og Rolls- Royce.

dating hypotese Chargestorm på sin side utvider porteføljen med ladestasjoner for helelektriske kjøretøy. Til nå har Chargestorm allerede produsert 22.000 komersielle ladestasjoner, med gjennomsnittlig 4.000 ladestrømmer hver dag.

Tar verden med… storm

online dating bravo vis På telefon til ITpro sier ledere for begge selskap at kombinasjonen av Chargestorms banebrytende teknologi og CTEKs globalt anerkjente ekspertise innen batterilading betyr at de sammen har har økte ressurser for å fortsette forskning og utvikling, samtidig som CTEK allerede innehar et enormt distribusjonsnett – og Chargestorm har et verdensledende produkt som nå kan nå dette markedet.

Kommentarer