bts dating rykter Atlanta: IFS Applications 10 lanseres med over 500 nye funksjoner

Atlanta: IFS Applications 10 lanseres med over 500 nye funksjoner

dating klasser dc IFS World Conference Atlante 2018

orange county asiatisk dating Med helt ny brukeropplevelse og over 500 nye funksjonelle forbedringer, lanseres IFS Applications 10 under IFS World Conference i Atlanta

online dating profil vitenskap (ITpro.no, Atlanta GA) Forretningssystemleverandøren IFS, lanserte i dag den nyeste versjonen av sitt forretningssystem, IFS Applications 10, under IFS World Conference i Atlanta. IFS Applications 10 er designet for å hjelpe kunder med å dra nytte av industri trender som automasjon, tilkoblede enheter (IoT) og økt fokus på service. Den nye versjonen vil hjelpe virksomheter med å digitalisere sin forretning.

ERP møter IoT, AI og skyteknologi

dating academy-singapore Under keynote presentasjonen på World Congress Center i Atlanta kunne IFS presentere to av deres største nyheter i IFS Applications 10: IFS Aurena og IFS Aurena Bot.

oasis dating nettsted registrer deg IFS Aurena er et nytt brukergrensesnitt utviklet med HTML 5 fra bunnen og opp, og som ifølge selskapet vil gi en langt mer helhetlig brukeropplevelse på tvers av enheter.

40 dager dating show IFS Aurena Bot er ikke helt ulikt hva du forventer den er; en integrert hushjelp som lar samtlige brukere i organisasjonen kunne benytte seg av hushjelpstjenester som ferieoversikt, be om fri eller få oversikt over viktige tall og leveranser.

IoT og AI tilpasser vedlikeholdsbehov

speed dating jødiske I favør av rigide og strukturerte servicerutiner, tilrettelegger ERP applikasjonen fra IFS en omfattende integrasjon med IoT sensorer og skybasert tolkning av den innsamlede informasjonen. Sammen vil IoT og AI integrasjonen gjøre det mulig for bedrifter å kunne planlegge og booke serviceteknikere til oppdrag basert på behov til fordel for tid.

gregg sulkin dating noen Et godt eksempel på dette er Statens Vegvesen som 13 oktober 2017 opplevde at en av bronx lokale hekte og selv hadde 25- års levetid som en del av sine servicerutiner. I ettertid har det kommet gratis millionaire dating nettsted uk, og ikke minst, forenklet forvaltningen av vedlikehold av norske veier.

14 år gammel gutt dating en 17 år gammel Det er denne typen logistikk og materialforvaltning IFS lanserer i sine ERP løsningern under IFS World Conference i Atlanta.

supermann rart kvinne hekte  

full gratis dating-nettsteder ITpro.no kommer tilbake med mer i løpet av konferansen.

Kommentarer