vakre damer matchmaking Office 365: Retrofitting av grupper

Vi har tidligere sett hvordan vi svartelister navn fra grupper i Azure AD og Office 365, slik redder du gamle synder og gir dem nytt navn

dating nettsted vektøkning Sist uke lagde vi streng dating app for hvordan du enkelt oppretter en svarteliste for ord for bruk til gruppenavn, i dag ser vi hvordan vi retrofitter en eksisterende gruppe med nytt navn.

hvor mye penger kan du gjøre fra en datingside beste desi dating app i usa Forkrav
En av forkravene for implementering er installasjon av AzureADPreview, og Teams (ved behov for retrofitting av Teams grupper) pakken for PowerShell, noe som installeres med følgende kommandoer:
Install-Module -Name AzureADPreview
Install-Module -Name MicrosoftTeams

Tilkopling og retrofitting

topp 5 online dating apps For å identifisere hvilken gruppe du ønsker å retrofitte er det ønskelig å benytte seg av to mulige fremgangsmåter: Visningsnavn og gruppens E-post.

malayisk matchmaking singapore $UNIQ = Read-Host "Vennligst skriv inn visningsnavn/E-post til gruppen du ønsker å endre"

kinesisk homofil dating app Denne metoden tar for seg at du som tenantadministrator skriver inn E-post eller visningsnavnet til gruppen som videre blir brukt for å modifisere denne.

ekteskap uten dating doramax264 $NewName = Read-Host "Vennligst skriv inn nytt gruppenavn"

dubai hekte flekker Denne metoden henter inn det nye gruppenavnet slik du ønsker at det skal fremstå.

tips for online dating sikkerhet $NM = $NewPrefix + ($NewName -replace " ","" -replace '[^a-zA-Z0-9]', '')

dating fredskorpset frivillig Denne metoden setter den nye gruppens gruppenavn til E-post alias, merk at den fjerner eventuelle mellomrom og ulovlige tegn (som Æ, Ø og Å) fra det nye aliaset.

hva er den beste første linjene for online dating $OldGroupDN = (Get-UnifiedGroup -Identity $UNIQ).DisplayName
$NewNote = (Get-UnifiedGroup -Identity "$UNIQ").Notes + "`n`n - Ny navnestandard av ITpro.no"
$NewMail = ("smtp:" + $NM + "@dittdomene.no")
$MailPool = (Get-UnifiedGroup -Identity $UNIQ).EmailAddresses + $NewMail
Write-Host "`t" $OldGroupDN "updated to" $NewName
Write-Host "`t" (Get-UnifiedGroup -Identity $UNIQ).EmailAddresses + "updated to" $NewMail

dating online nz gratis Linjene over retrofitter den gamle gruppens navn til nytt ønsket navn, hvor den også tar vare på gamle SMTP alias og notater. Merk at den legger til en fotnote i notatene som sier at gruppen har blitt modifisert. De to siste linjene vil skrive endringene til konsollet for gjennomgang før eventuell endring blir sendt til AAD tenanten:

dating shakespeare hjulene Set-UnifiedGroup -Identity $OldGroupDN -Alias $NM -DisplayName $NewName -Notes $NewNote -PrimarySmtpAddress ($NM + "@dittdomene.no")

dating jente med lupus Denne metoden sender konfigurasjonen til din tenant, og setter samtidig den nye SMTP addressen til standard. For å validere nye E-post aliaser kan du kjøre følgende kommando:

online dating i athen-hellas (Get-UnifiedGroup -Identity $NewName).EmailAddresses

Resultat

online dating med jenta i delhi bifil speed dating sydney Basert på den siste kommandoen vil du kunne få et resultat som minner om dette:

Retrofitting
Retrofitting av gruppenavn

matchmaking co en Med dette vil du kunne gå inn i Teams, Groups eller AzureAD og validere endringene av både visningsnavn og alias. For ordens skyld, intetsigende “test”-grupper burde være svartelistet allerede i guiden fra sist uke.

Eget ansvar:

militære og sivile dating nettsteder Prøv koden og funksjonalitenten i en demotenant og ikke i ditt produksjonsmiljø. ITpro.no tar ikke ansvar for eventuelle komplikasjoner.

Kommentarer