dating nettsted suksesshistorier Uber stopper Windows-støtte

Uber stopper Windows-støtte

Uber lanserte sin første app til Windows-plattformen i 2013, og har lenge vært en god samarbeidspartner med Microsoft. Nå stopper støtten.

dating nettsiden for narkomane Den første applikasjonen Uber lanserte for Windows-telefoner i 2013 ble raskt fjernet igjen på bakgrunn av brukerklager. På den tiden var appen kun en såkalt web-wrapper for Uber-nettsiden.

sykkel oppkobling for bil I 2014 gjorde de et nytt forsøk og lanserte en relativt bedre applikasjon for Windows Phone 8/8.1, til glede for mange – og sett på som et viktig bidrag til applikasjonsmangelen for Windows-plattformen.

hekte buss san francisco Videre i 2015 slapp Uber nok en app til Windows 10 Mobile og PC, da med bakgrunn i Microsofts Universal Windows Platform (UWP) og støtte for Cortana.

hvorfor har jeg ikke lykkes med online dating Med alt dette friskt i minnet, kan man vel si at Uber har vært en god støttespiller for Microsoft mobil-satsing, hvor svært mange andre selskaper har gitt opp sine forsøk.

online dating for asiatiske gutta pg dating pro installasjon Men nå gir også Uber opp. 

dating en god mann sitater

gratis indiske dating nettsteder i durban En mengde anmeldelser av Uber-appen i Microsoft Store klager på at applikasjonen er nær ubrukelig.

dating grupper i chicago Uber selv har ikke lagt ut noen offisiell melding om at støtten på Windows-plattformen avsluttes, ei heller fjernet appen fra Windows Store.

jeg kysset dating goodbye quotable sitater Men i en supportmelding som MSPoweruser har plukket opp, skriver Uber i klartekst at de ikke lenger støtter appen til Windows, og henviser til Iphone eller Android for videre bruk.

gratis indiske chat datingside

hvem er caggie dunlop dating nå 2015 Yes, we’re no longer supporting app on Windows. You can use Uber with the following smart devices instead:

fluor analyse relativ datering -iPhone (iOS 7 or newer)

dating en mann med pengeproblemer -Android (Jelly Bean or newer)

Uber
Uber
Developer: Uber Technologies Inc.
når shawn og julie starte dating på psych Price: Gratis

Kommentarer