dating nettsteder for profesjonelle bare Gir honnør for den nye regjeringsplattformen

Gir honnør for den nye regjeringsplattformen

Foto: Aftenposten.

- Plattformen er et godt utgangspunkt for viktige politiske satsinger for omstilling og vekst av Norge, sier Heidi Austlid, adm.dir. i IKT-Norge.

zamana datingside IKT-Norge gratulerer Venstre, Høyre og Frp med ny regjeringsplattform, og er glade for at partiene har lyttet til plass datingside

forholdet dating quiz – Vi ser nå frem til samarbeid med en ny regjering, sier Austlid.

koble til områder i abuja hvordan bruke dateres tilbake i en setning IKT-Norge

dating sitater tumblr IKT-Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for å styrke de overordnede rammebetingelsene for det digitale næringslivet.

healthcare datingside Medlemmene er store og små bedrifter fra ulike næringer over hele landet, med et felles ståsted i teknologi og digitale løsninger.

katten online dating Regjeringsplattformen inneholder mange ulike digitale satsinger som er viktige for næringen og det norske samfunnet, men for å lykkes er det essensielt at den grunnleggende digitale kompetansen i befolkningen er tilstrekkelig og oppdatert.

Digital kompetanse er avgjørende

kupong koder online dating Det er avgjørende for Norges fremtidige konkurransekraft at vi har tilstrekkelig digital kompetanse, og vi savner per nå en forpliktende opptrapping av IT-studieplasser og digital kompetanse i alle profesjonsutdanninger. Det er viktig at alle arbeidstakere, uavhengig av hva de skal jobbe med, har tilstrekkelig digital kompetanse for å utøve sine yrker. Samtidig er det essensielt at vi utdanner flere teknologer for å sikre vellykket omstilling og vekst av landet.

michigan bare dating nettsteder radio hekte bil, og behovet vil bare øke. I løpet av kommende regjeringsperiode må vi minimum utdanne 5000 årlig – i tillegg til de vi utdanner i dag. Behovet for IT-kompetanse vil øke markant i tiden fremover for at både offentlig sektor og private næringer skal kunne klare den omfattende omstillingen og digitaliseringen som må komme.

datingtips for extroverts – Samtidig vil vi gi honnør til regjeringspartiene for å sikre at lærerutdanning og videreutdanning for lærere integrerer digital kompetanse i alle fag, også at elever får kunnskap om og forståelse for teknologi, algoritmisk tenkning og koding allerede tidlig i skoleløpet, sier Austlid.

Et godt utgangspunkt

online dating kulturell betydning Det er bra med høye digitale ambisjoner, men regjeringen vil bare lykkes med disse ambisjonene om de samtidig gir et stort digitalt kompetanseløft. Det innebærer både økt utdanningskapasitet, faglig oppdatering av arbeidstakerne og en positiv holdning til bruk av utenlandsk arbeidskraft. Vi ser som nevnt dessverre ikke tydelige spor av et slikt digitalt kompetanseløft i regjeringsplattformen.

dating til ekteskap india – Selv om plattformen i stor grad oppsummerer en etablert politisk enighet, samt legger til noen punkter fra Venstre som skal vurderes, er den likevel et godt utgangspunkt for viktige politiske satsinger for omstilling og vekst i Norge, sier Austlid.

leter etter kjærlighet online dating Vi er glade for at ny regjering synliggjør viktigheten av et marked med fri konkurranse, men ser likevel med bekymring på at offentlig sektor de senere år i stadig større grad opptrer i konkurranse med næringen.

sør indisk matchmaking astrologi Kilde: Pressemelding fra IKT-Norge

Kommentarer