40 år gammel mann dating 27 år gammel kvinne Nordmenn rundlurt i Bitcoin-svindel

Nordmenn rundlurt i Bitcoin-svindel

beste dating nettsted iphone Flere norske bankkunder er nylig blitt rundlurt i en Bitcoin-svindel.

dating nettsted usa singler Kryptovalutaen Bitcoin er et hett spekulasjonsobjekt i finansverden, og mediene er fulle av historier om folk som har tjent millioner på å investere i Bitcoin.

bare east sussex dating I januar 2017 lå prisen på én Bitcoin på drøyt 926 dollar. Nå, ett år senere, har prisen steget til over 13.000 dollar.

Utnyttes av svindlere

forklare hvordan karbondatering fungerer Informasjonsdirektør i Sparebank 1 SR-Bank, Thor Christian Haugland, dating viktoriatiden at de har hatt seks konkrete tilfeller der kunder har meldt at de er svindlet for flere hundre tusen kroner.

frieri vs dating yahoo Ifølge han ringer svindlerne fra et sveitsisk eller tysk nummer, og oppfører seg høflig og korrekt. Når de får napp, investerer kunden gjerne 20-30.000 kroner.

totalt antall online dating nettsteder Haugland forklarer at svindlerne igjen tar kontakt og sier at kursen har steget og at det haster med en eventuell ny investering – men at de kan ordne alt det praktiske. De tilegner seg dermed tilgang til kundens nettbank og kan tømme både konto og kredittkort.

masse fisk dating tjeneste telefonnummer – Dette er svindlere som kjenner norsk banksystem svært godt. De vet om BankID og straksoverføringer vi har i norske banker, avslutter Haugland.

online dating ignorert hvor mye koster dating nettsteder uk

Kommentarer