Video-sesjon fra MVP-dagen

ashley madison dating nettsted wiki Oddvar Moe om Windows sikkerhet

Oddvar Moe om Windows sikkerhet

Oddvar Moe forteller om hva han jobber mye med og hvilke gevinster bedrifter kan oppnå med riktig sikkerhet gjennom bruk av AppLocker, Device guard og hardening. Likedan at penetrasjonstesting er viktig for å avdekke svakheter.

tilfeldig hekte med ex  

christian dating kyss på første date coresidential dating inkluderer vanligvis en intensjon om å gifte seg Se videoen øverst i artikkelen.

Hva er MVP-dagen?

gratis dating online nettsteder i nz man o mann dating show er et arrangement i regi av profilerte MVP’ere i Norge. Dagen er tilpasset ITpro-ere i Norge, og er stappfullt av innhold fra noen av de beste foredragsholderne i bransjen.

vennskap ikke dating nettsteder Tanken med MVP-dagen er at deltakerne skal holde seg oppdatert på hva som skjer i Microsoftskyen.

dating dinosaur bløtvev MVP-dagen 2017 ble arrangert 31. mai 2017. eventyr single dating Neste arrangement er 30. mai 2018.

Hva er en MVP?

4 lover relativ datering Microsoft Most Valuable Professional (MVP) prisen gis til “eksepsjonelle, uavhengige teknologiledere som deler sin lidenskap, teknisk kompetanse, og reel erfaringsbasert kunnskap om Microsoft-produkter med andre.”

Kommentarer