match.com dating nettsted Video-sesjon fra MVP-dagen

gympie single dating Olav Tvedt om magien mellom bedriftens data og brukerne

Olav Tvedt om magien mellom bedriftens data og brukerne

gratis dating i atlanta Olav Tvedt forteller om hvordan vi kan skape magien mellom bedriftens data og brukerne. Med dagens moderne brukere må vi sørge for at tjenestene vi tilbyr brukerne er noe de ønsker å ta i bruk. Samtidig som vi skal gjøre ting brukervennlig har vi fortsatt utfordringen med at alt skal være sikrest og tryggest mulig. Her kommer Microsoft sine skytjenester inn og hjelper oss å lage magien.

sc2 matchmaking venter  

indisk jente dating i singapore gratis online realistisk dating spill Se videoen øverst i artikkelen.

Hva er MVP-dagen?

dating funksjonshemninger nettsteder expat datingside belgia er et arrangement i regi av profilerte MVP’ere i Norge. Dagen er tilpasset ITpro-ere i Norge, og er stappfullt av innhold fra noen av de beste foredragsholderne i bransjen.

gay dating nettsted kolkata Tanken med MVP-dagen er at deltakerne skal holde seg oppdatert på hva som skjer i Microsoftskyen.

dating new york singler MVP-dagen 2017 ble arrangert 31. mai 2017. daglig post online dating Neste arrangement er 30. mai 2018.

Hva er en MVP?

mile høy dating app dating for single foreldre i irland Microsoft Most Valuable Professional (MVP) prisen gis til “eksepsjonelle, uavhengige teknologiledere som deler sin lidenskap, teknisk kompetanse, og reel erfaringsbasert kunnskap om Microsoft-produkter med andre.”

Kommentarer