landet gutt jente datingside Guide: Støtter din PC Hyper-V?

Guide: Støtter din PC Hyper-V?

buffalo dating gratis De fleste har i dag et forhold til virtualisering, enten privat eller på jobb. Slik sjekker du enkelt om datamaskinen støtter HyperV i Windows 10

landet dating nettsteder australia Dersom du har Pro-, Enterpise- eller Education-versjonen av Windows 10 ligger det en utvidelsesmulighet for Windows 10 som kan installeres fritt: Hyper-V.

Hyper-V-2
Programmer og funksjoner –> Slå Windows-funksjoner på eller av

Supportert maskinvare

poesi datingside Selv om du har betalt for lisensen til å benytte Hyper-V, er det ikke ens betydning med støtte for Hyper-V. Blant annet må prosessoren støtte SLAT (Second Level Address Translation) og VMMME (Virtual Machine Monitor Mode Extensions), men hvordan kan du enkelt sjekke dette?

speed dating tema ideer Enkelt skriv inn ghana accra dating svindel msinfo32 for så å velge dating i canada toronto Systemsammendrag (system summary), i bunnen av denne oversikten vil du finne fire verdier som alle må være støttet (mekret “Ja”).

msinfo32
msinfo32 – Merk Hyper-V verdier

esr dating laboratorium Merk: Dersom Hyper-V virtualisering er aktivert i fastvare viser “Nei”, er dette noe du kan slå på ved å gå inn i BIOS/UEFI for å endre. Det er også verd å merke seg at dersom det står “En hypervisor er oppdaget”, betyr dette at Hyper-V allerede er aktivert.

Kommentarer