egypt dating nettsteder Kommentar: Vil vi egentlig ha privatliv?

De aller fleste er enige i at privatlivet er viktig, men allikevel blir personlige detaljer gitt bort gratis og åpenlyst. I dagens samfunn, har vi noen mulighet til å beskytte oss og vårt privatliv, eller er det en utopi?

email dating lm Internett er en merkelig plass. Vi er konstant koblet til sammen med millioner av mennesker, og kan kommunisere på et nivå som tidligere var utenkelig. Ved kun ett klikk kan man kommunisere med en eller flere personer.

online dating spørsmål å spørre en kvinne Tjenester som Twitter og Foursquare, Facebook og Google+ lar oss dele alle våre følelser, meninger, bilder og videoer. Hva vi har tenkt til å gjøre, hva vi akkurat har gjort. Få respons tilbake. Tilfredstillelse? Det moderne mennesket er omtrent avhengig av teknologi. Det er nesten unødvendig å fortelle om tall og statistikk for de sosiale mediene, for disse er allerede utdatert innen artikkelen er skrevet ferdig. Det er snakk om millioner og milliarder. Brukere, innlegg, bilder, videoer. Vi deler alt med alle.

yakuza 4 dating vertinne 10 tips for dating en introvert Les også: hekte forretningsreise

kinesiske dating I tillegg øker stadig bruken av sosiale spill. Et godt eksempel her, er det Facebook-baserte gårdsspillet Farmville, som er verdens største spill på sosiale medier.

7 varselssignaler dating På verdensbasis er det (naturlignok) USA som topper listene med aktive brukere, mens Norge er å finne på en 55. plass.

hvordan unngå tapere online dating  

Oversikt over de 10 mest aktive landene på Facebook. Norge ligger på en 55. plass. (Tall fra SocialBaker.com)

Overvåkning forbudt

hekte barer i queens Etterspørselen etter et beskyttet privatliv er derimot høyere enn noen gang. Det har vært tilfeller hvor arbeidsgivere bruker sosiale medier og søkemotorer for å «bakgrunnsjekke» søkere, og avgjør gjerne saken allerede før et intervju. I tillegg har vi hørt om personer som har blitt avskjediget etter å ha lagt ut et bilde eller skrevet en kommentar på internett.

dating noen drømmer betyr I Norge, som i mange andre land, er overvåkning uten tillatelse forbudt. Det er blant annet ikke tillatt å overvåke andres private sfære, slik som leieboere og deres besøkende. Om du har kameraovervåkning rundt ditt hjem, eller ved arbeidsplassen – kan ikke kameraet fange opp «det offentlige rom».

gratis dating nettsteder wigan Spørsmålet man da kan stille seg, er hvordan «det offentlige rom» kan defineres. Vi kan skjønt alle være enige om at vi ikke synes kameraovervåkning er greit. Vi ønsker å ferdes i fred, og vil at folk rundt oss skal respektere vårt eget privatliv.

cullman oppkobling Hvorfor er det da helt motsatt på internett? Vi vil dele mest mulig av vårt og andres liv på nett, med et ønske om at så mange som mulig skal kunne lese det og ta del i det.

hvite dating hispanic

hvorfor er gay online dating så hardt Vi ønsker ikke at andre skal kunne sette en GPS-sender på bilen vår uten av vi er klar over det, og dermed følge alle våre bevegelser. Men det er derimot greit at alle kan følge med på Twitter, Foursquare, Facebook, Google+ og andre, og finne ut ganske nøyaktig hvor du er.

dating montasje Alt du gjør på nettet setter fra seg digitale spor, og hvem som helst kan spore deg opp.

Det omstridte Datalagringsdirektivet

best og lett dating nettsteder Tilbake i 2011 ble det omstridte Datalagringsdirektivet (DLD) vedtatt i Norge. Foreløpig er ikke direktivet aktivt innført, siden det er enormt mange ubesvarte spørsmål om hvordan direktivet skal fungere i praksis.

hvordan å bryte opp med noen du har datet en stund Blant annet skal informasjon fra fast- og mobiltelefoni, tekstmeldinger, IP-telefoni og e-post lagres, med det formål å kunne spore avsender, mottaker, sted og tidspunkt for kommunikasjonen. Innhold i samtaler og meldinger lagres ikke.

malta dating tjeneste Dersom datalagringsdirektivet faktisk blir innført, vil all bruk av epost og mobiltelefon bli registrert, og detaljer om hvem som kommuniserer med hvem og hvor de befinner seg blir lagret i tilfelle politiet eller overvåkningspolitiet vil vite det en gang i fremtiden. Politiet vil kun få tilgang på bakgrunn av rettskjennelser, mens overvåkningspolitiet ikke trenger å gå til domstolene for å få tilgang. I tillegg kan private få tilgang via domstolene i forbindelse med rettstvister.

britiske dating-nettsteder i canada online gratis dating uk Les også: hva er de verste online dating nettstedene

bc rik serienummer dating I alle europeiske land hvor implementeringen av datalagringsdirektivet har blitt prøvd for nasjonale domstoler, har direktivet blitt ansett som lovstridig. Norske myndighetene har verken avklart hva som skal lagres, hvor det skal lagres, eller hvem som skal ha tilgang til dataene.

Vil vi egentlig ha privatliv?

verden av tanker som tanker har premium matchmaking Hvis folk er så opptatt og bekymret for sitt privatliv, hvorfor gir vi bort nærmest alle detaljene om livet vårt på nett? Det ser ut til å være en menneskelig trang til å være tilkoblet alle andre, uansett om vi kjenner de eller ei. Vi ønsker å føle oss viktige, interessante eller morsomme.

hekte forhåndsbetalte telus telefon Uansett årsak, er det tydelig at enkeltindividene bryr seg om personvern og privatliv – men menneskeheten som en helhet gjør det ikke.

beste profil dating eksempler masse fisk oppkobling tumblr Er du bekymret for personvernet ditt?

Kommentarer